sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Aurinkoinen kurpitsakeitto

1 kg myskikurpitsaa
2 porkkanaa
2 perunaa
2 sipulia
1 l vettä
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl kurkumaa
ripaus kuivattua oreganoa
ripaus chilijauhetta
loraus kookoskermaa (tai jos ei pidä kookoskerman mausta, niin voi käyttää myös muita kasviskermoja)

1. Kuori ja paloittele myskikurpitsa. Laita kurpitsapalat 250 asteiseen uuniin noin 15-20 minuutiksi.

2. Kuori ja paloittele porkkanat, perunat ja sipulit.

3. Kuumenna vesi ja laita kurpitsa, porkkanat, perunat ja sipulit kypsymään.

4. Kaada vesi pois ja soseuta kasvikset sauvasekoittimella.

5. Lisää mausteet ja kerma. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

6. Nauti lämpimänä!


Vink! Myskikurpitsan sijaan voi käyttää myös muita kurpitsoja sesongin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti