lauantai 28. joulukuuta 2013

Kidneypapu-lisäke

200 g kypsiä kidneypapuja

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

puolikas paprika

1 rkl soijakastiketta

1 rkl öljyä (esim. oliiviöljyä)

2 tl kuivattua persiljaa

1 tl savupaprikajauhetta

ripaus mustapippuria ja suolaa


1. Pilko sipuli ja valkosipuli pieneksi. (Jos käytät tölkkipapuja, niin valuta ja huuhtele pavut.)

2. Paloittele paprika.

3. Yhdistä kaikki aineet kulhossa.

4. Anna marinoitua vähintään pari tuntia, mielellään seuraavaan päivään.


Itse söin kidneypapu-lisäkettä jouluaterialla ja myöhemmin tortillan välissä. Lisäkkeeseen on helppo vaihtaa omaan makuun sopivat mausteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti