lauantai 9. marraskuuta 2013

Hurmaava suklaakakku

Huomenna on Isänpäivä ja sen kunniaksi laitankin tämän ihanan reseptin.

Hyvää Isänpäivää kaikille isukeille! <3


Hurmaava suklaakakku

Pohja:

150 g Digestive-keksejä
75 g maidotonta margariinia (itse suosin tumman sinistä Keijua)

Täyte:

4 dl GoGreen kasvispohjaista vispiä
2 dl Sunnuntai kasvisrasvavispi
350 g maidotonta suklaata (esim. puolet Panda hurmaava tumma ja puolet Rainbow Delizione minttu tumma suklaa)

Koristelu: suklaarouhetta

1. Laita irtopohjavuoan pohjan päälle leivinpaperia (vuoan halkaisija 24-26cm).
2. Murenna keksit. Sulata margariini ja sekoita keksit joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
3. Vaahdota vispit (nämä vispit ovat sellaisia, että kun niitä ravistelee, niin niistä tulee sellaista paksua seosta. Tätä ei pidä säikähtää, sillä tämä on ihan normaali reaktio näille vispeille.)
4. Sulata suklaa vesihauteessa. Anna hieman jäähtyä ja lisää sitten vispien joukkoon ja vatkaa tasaiseksi.
5. Kaada täyte vuokaan. Laita vuoka jääkaappiin, jossa se saa sitten olla 3-4 tuntia tai mielellään yön yli, jotta seos hyytyy hyvin.
6. Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Siisti reunat ja koristele!

Muoks.

Aivan mielettömän hyvää, kun laittaa kaksi levyä Rainbown Delizione minttu tummasuklaata ja yhden levyn Brunbergin tummaasuklaata!

Tässä kuva kakusta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti